Vágóállat előállítás
Jelen pillanatban hagyományos irányba, regionális kisvágóhídra értékesítünk. Igyekszünk rövid fizetési határidőt betartó, megbízható partnert találni, akivel hosszú távú együttműködésre törekszünk.
A hazai húsipar egyelőre nem premizálja a szabadban felnevelt modern fajtájú alapanyagot. Az angolszász világban ez a felnevelési forma 10-15 % árbevétel többletet jelent a termelőknek. Vannak próbálkozásaink egyedi termék előállításra, ezt példázza a 2011. évben Hódmezővásárhelyen bemutatott "barcsi borókás félsertés".
Reméljük, hogy az egészséges táplálkozás jegyében végzett erőfeszítések, valamint a magyar konyha modernizációs folyamatában eljön az a pillanat, amikor felmerül az igény termékeinkre.
Célunk, hogy akkor mi elsőként ott álljunk a startvonalon.